Kvalita cestovín závisí predovšetkým od pšenice. Výskumy preukázali, že práve pšenica dodáva cestovinám vynikajúcu chuť, farbu a vlastnosti na optimálne uvarenie.
V súčasnosti je špalda považovaná za zdravšiu alternatívu šlachtenej pšenice s vyšším podielom minerálnych látok a bielkovín.
Celozrnná znamená, že je zomletá z celého zrna a vyrába sa zo všetkých druhov obilnín, vrátane pšenice. Obsahuje vysoký podiel vlákniny a vitamínov. If not, how often do Quality Essay you think is realistic
Semolinové cestoviny
Semolina je tvrdá pšenica s nízkym glykemickým indexom. Jedná sa o krupičný medziprodukt nahrubo mletý zo zvláštnej tvrdej pšenice – Triticum durum.
Názory, referencie
Pane, vyrábate chutné cestoviny.
Som spokojná s vašimi výrobkami, hlavne špaldovými... nech sa Vám darí.